ยาเสพติด
????????
???????????????????????? ??????????????????????????????????????????????????????? ?????????????? ??????????????????????????????????? ???????????????????????????????? ???????? ????????????????????? ??? ????????? ???????????? ??????????? ?????? ??????????????????????????????????????????????? ????? ???????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????  ?????????????????? ??????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????? ????????????????????????? ??????????????????? ???? ???????????????????? ??????????? ? ???????????????????????????????????? ????????????? ???????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????

?????????